Voetbal77 ‘Ventiel van de voetballerij’

Voetbal is een spelletje, een volkssport. Voetbal is beweging, maar vooral bewogenheid. Een ragebol van passie en van spelgedruis, maar nog meer van meningen en van kritieken. Ons team ontbloot die bezieling van graspol tot kampioensschaal en kruipt onder de huid van visies en inzichten. Voor de actuele standen kijk je maar op teletekst en er zijn genoeg toffe websites die je vertellen van de laatste transfers. Voetbal77 gaat over alles dat je net niet wilde weten of toch weer stiekem wel. Lees verder…

[column size=”1-3″]

Jacob Grave

Content Director

Mijn naam is Jacob (Job) Grave en ben geboren op 13 mei 1977. Samen met mijn vrouw Jolanda voed ik een tweeling op van straks alweer 5 jaar oud. We wonen in het mooie Oost Groningen. Ik ben gedreven, maar realist in hart en nieren. Zo verafgode ik Van basten, maar was ook best fan van Henk de Haan die ik luid toe jubelde in de Langeleegte.

Lees verder…
[/column]

[column size=”1-3″]

Tiebo Jacobs

General Manager

Mijn naam is Tiebo Jacobs, 27 jaar en geboren als rechtsbuiten. John de Wolf werd mij opgedrongen als idool, daar ik eenzelfde matje droeg tot aan de brugklas. Marc Overmars heeft het een stuk langer volgehouden; aan mijn lengte is namelijk weinig veranderd. Ik woon samen met Marion en heb twee kinderen die meestal niet luisteren naar de namen Sem en Manou.

Lees verder…
[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]

Marcin Kowalski

Creative Director

Mijn naam is Marcin Kowalski, 33 jaar en van Poolse afkomst. Alhoewel ik er van wordt beticht echte voetbalkuiten te hebben, droeg ik nog nooit noppenschoenen. Voor Nelson de Kok ben je niet aan het goede adres, maar tegelijkertijd ben ik stiekem best technisch. Ik verzorg namelijk alle grafische en technische elementen van Voetbal77.
Lees verder…
[/column]

 

 

[column size=”1-3″]

Leoni Tromp

Creative Author

Mijn naam is Leoni Tromp, 23 jaar en woonachtig in Zaanstad. Ik ben geboren en getogen in het plaatsje Wormerveer.
Ik speelde niet met poppen en ik droeg nooit jurkjes. Ik wilde altijd met de jongens in bomen klimmen en voetballen…

Lees verder…
[/column]
[column size=”1-3″]

Rene Boelen

Creative Author

Ik ben René Boelen, 31 jaar en woonachtig in Groningen. Mijn voetbalcarrière (lees: keeperscarriere) begon in de jeugd van GVAV–Rapiditas, waar ik vanaf D1 tot en met A1 heb gekeept, om vervolgens mij geluk te beproeven bij de A-junioren van de BV Veendam en een jaar later bij de beloften.

Lees verder…

[/column]
[column size=”1-3″ last=”1″]

Caroline Hoogerwerf

Sports Massage Therapist

Mijn naam is Caroline Hoogerwerf. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Mijn beste voetbalherinnering is het Europees kampioenschap in 1988. Met bijna de hele familie voor de tv. Zelfs mijn moeder kwam zo nu en dan kijken. En toen we wonnen, natuurlijk in oranje naar school. Een oranje t-shirt van mijn vader aan en een lange knaloranje sjaal om. De meester vond dit zo leuk, dat hij met mij alle klassen rond ging. Lees verder…
[/column]

[column size=”1-3″]

Andre Benthem

Creative Author

Ik ben Andre Benthem, geboren op 21 maart 1984 en supporter in hart en alle andere organen. Op het veld was ik al niet te stuiten maar in het supportersvak kom ik pas echt tot mijn recht. Ik ben afkomstig uit een gezin van drie jongens waarvan ik de jongste ben. Je zou denken dat je met vier mannen thuis alleen maar een voetbal toekomst voor de boeg hebt, maar niets is minder waar.
Lees verder…
[/column]
[column size=”1-3″]

Leon Engelage

Creative Author

Mijn naam is Léon, geboren in het magische jaar dat Oranje Europees Kampioen werd. Al op jonge leeftijd kwam ik, dankzij mijn vader, in aanraking met voetbal. Sindsdien ben ik werkelijk verslaafd geraakt aan de sport waar men domweg achter een bal aanloopt. Ik ben jeugdtrainer, bijna bewegingsagoog en voer moderne voetbalanalyses uit, maar die mens in de mens is toch wat met het meest boeit.
Lees verder
[/column]
[column size=”1-3″ last=”1″]

Tijmen de Boer

Creative Author

Vanaf 6de jaar bij Sv Urk Alle standaardteams doorlopen. Daarna paar seizoenen Urk 2 waar we het Algeheel ned kampioenschap mee gepakt hebben. En Elk jaar kampioen werden. Bijna iedereen van onze jeugdteams stroomden langzaam door naar het 1e. Daar heb ik zelf 4 seizoenen van deel uitgemaakt waarvan de laatste 2 vol blessureleed aan de enkel en ik noodgedwongen een punt moest zetten achter mijn carriere bij het 1e. Lees verder
[/column]