Mijn naam is Caroline Hoogerwerf. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Mijn beste voetbalherinnering is het Europees kampioenschap in 1988. Met bijna de hele familie voor de tv. Zelfs mijn moeder kwam zo nu en dan kijken. En toen we wonnen, natuurlijk in oranje naar school. Een oranje t-shirt van mijn vader aan en een lange knaloranje sjaal om. De meester vond dit zo leuk, dat hij met mij alle klassen rond ging.

Na een opleiding in biologie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de ecologie. Omdat ik liever met mensen werk heb ik de opleidingen tot ontspanningsmasseuse, sensi-therapeut en sportmasseuse gevolgd.

In mijn praktijk Heel Fit help ik sporters blessures te voorkomen en hun prestaties te verbeteren. Maar mochten ze per ongeluk toch geblesseerd zijn, niet getreurd, ik vind het GEWELDIG om te tapen. Immobiliseren met sport-tape? Dan moet je mij hebben. Wil je liever flexibele tape, geen probleem, die heb ik ook. Geen tape nodig, maar wel wat extra ondersteuning. Ik heb zowel witte als hele mooie rode zwachtels.

Niet mijn gehele klantenkring bestaat uit sporters. Ook mensen met RSI-klachten, whiplash en andere chronische aandoeningen komen regelmatig terug voor een massage. Daarnaast ben ik mij aan het oriënteren op de sport waarin ik mij wil specialiseren. Mijn doel is om als sportmasseuse of als sportfysiotherapeut een olympisch team te begeleiden naar de olympische spelen in 2016.

De specialisatie zou echter ook voetbal kunnen zijn. Temeer daar ik gevraagd ben om teamverzorger te worden van een lokale voetbalclub. Voetbal 77 heeft mij benaderd om vanuit de sportmassage inzicht te geven in voetbal-blessures, blessure-preventie en alles wat bij teamverzorging van een voetbalclub komt kijken.